Min kæreste er ligeglad, når jeg græder

Derfor bør din partner tage dine følelser seriøst og respektere dig.Derfor bør din partner tage dine følelser seriøst!
Min kæreste er ligeglad, når jeg græder.


I et godt forhold bygger i hinandens selvværd op og lytter til hinanden. I respektere hinandens grænser og i hjælper hinanden.


Dine følelser har krav på at blive taget seriøst, både af dig selv og din partner. Dine alarmklokker skal ringe hvis din partner ikke tager dine følelser, din usikkerhed eller dine grænser alvorligt.


Men hvordan ved du hvornår du er i et sundt og godt forhold? Tjek 7 punkter herunder.


1. I prøver ikke at ændre eller kontrollere hinanden.

I elsker hinanden for dem I er. I kan godt stille krav til hinanden, men det er altid rimelige krav. I lytter og respektere hinandens grænser, ønsker og behov. I lader hinanden være dem i er med forskellige personligheder og I er også parate til at sætte hinanden først engang i mellem.


2. I tænker før I taler.

I ved det er træls at komme op at skændes over bagateller. Derfor vælger I også jeres skænderier med omhu. I er gode til at sige pyt, og kommer videre, begge to.


3. Når du er i tvivl, vælger du en positiv tilgang

Kommer din kæreste til at sige noget, som godt kan misforståes, vælger du den positive vinkel. Du lader dig ikke styrer af hans dårlige humør. Du ved at kun han er ansvarlig for hans egen lykke, ligesom du selv er.


4. Jalousi er ikke et problem.

Du kender det godt. Du kan godt blive jaloux og det kan din kæreste også. Hvis det sker, er I gode til at tale om det og med respekt fortæller i om de følelser det vækker i jer. I bliver ikke sure eller forsøger bevidst at gøre den anden jaloux, som en kontrollerende og manipulerende partner vil gøre. Som tiden går og I er mere trygge ved hinanden forsvinder jalousien.


5. Efter et skænderi er jeres forhold stærkere.

Det kan være meget opslidende at skændes, men oftest er det fordi den ene altid vil vinde over den anden og bruger alle kneb. I et sundt forhold ender skænderier med at I lytter til hinanden og sammen finder løsninger, som I begge er med på.


6. I kan finde ud af at sige farvel.

Kæresten skal ud og rejse i 1 uge. Sikke synd for dig - ja det tænker du så ikke! Du sidder heller ikke tilbage og spiller offer, er ked af det og skaber dårlig stemning, så det bliver svært for din kæreste at tage afsted. I stedet giver du kæmpe kram og inderlig kys og ønsker god rejse. Du ved at gode afskeder fører til skønne genforeninger.


7. I får lige meget ud af jeres forhold.

Hvem har det bedst i forholdet? Er der en der er sorteper? Er der en der altid går på kompromis? Er der en af jer der får mere udaf at være i et forhold end den anden? I et sundt og godt forhold er I på den rette vej, hvis i med hånden på hjertet kan sige - det er faktisk ret ligeværdigt.


#frapsykiskvoldtiletvidunderligtliv #sundtparfohold #psykiskvold282 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle