top of page

om din coach

Mit navn er Marianne Walter Johnsen. Som coach står jeg klar til at hjælpe dig. Jeg vil utroligt gerne høre hvordan du har det og om det du går igennem, så jeg kan give dig de bedste teknikker, til at komme stærkt videre, og langsomt bygge dig selv op igen.


Coaching handler om mere end blot at sætte mål. Det handler om at forandre dit liv, og blive den person, du ønsker at være samt leve det liv, som du fortjener. 

 

Jeg har en baggrund som sygeplejerske og rådgiver, hvorigennem jeg har mødt tusindvis af kvinder, og oplevet hvordan psykisk vold nedbryder og ødelægger kvinders basale ret til et sund liv med glæde, tryghed og overskud. Jeg ønsker at bryde tabuet og komme det til livs, så kvinder kan få hjælp, uanset hvor de står, og hjælpe dem stærkt videre. 

 

Jeg tror på dig! Både på det du har oplevet og på at du kan rejse dig igen og blive stående! Jeg er altid klar til at lytte til dig.

 

Kontakt mig i dag eller vælg et af mine diskrete værktøjer, til at vende smerte til styrke. 

Som en af de første i Danmark, er jeg blevet uddannet ved Sofia Manning i at coache mennesker effektivt, og give dig den rådgivning og hjælp, som du har brug for.

 

Efter jeg selv blev udsat for psykisk vold, har jeg valgt at bruge disse erfaringer til noget positivt. Derfor har jeg specialiseret mig i adfærdspsykologi, stalking, psykisk vold og manipulation, for at kunne håndtere kvinders problemer indenfor netop disse områder.

 

Med mit speciale i dette område og min brede erfaring som sygeplejerske, er du i trygge hænder, til at finde vejen til et bedre liv uden psykisk smerte.  

 

 

                               

Det tilbyder jeg

Jeg hjælper kvinder, der oplever psykisk vold af enhver afskygning. Det kan være din partner, et familiemedlem eller en kollega, der udøver psykisk vold overfor dig. Enhver du har en tæt relation til, har muligheden for at udøve psykisk vold overfor dig.

 

Derfor er det vigtigt, at du lærer at sige NEJ, og får stoppet den giftige adfærd med det samme. Det kan i starten være i form af at italesætte det, og få ytret, at dine grænser bliver overskredet. I mange tilfælde vil psykisk vold dog være så voldsom, at du er nødt til at ekskludere personen fra din omgangskreds. Ofte vil du selv inderst inde være klar over, at personen ikke er en sund relation, men ikke være selvsikker eller stærk nok, til at tage afsked eller komme ud af det giftige spind. 

 

Jeg er tilmeld uddannet stress coach, og kan også hjælpe, hvis den psykiske vold i form af fx pres på arbejdspladsen, begynder at udvikle sig til stress symptomer.

 

Derudover gør jeg meget for at forebygge den psykiske vold. Det er mere effektivt at forebygge end at helbrede. Derfor underviser jeg unge kvinder i teknikker de kan anvende, for at forsvare sig selv mod den psykiske vold. Dette tilbydes også i form af et foredrag på arbejdspladsen. 

 

min baggrund

jeg tror på dig!

Du har været udsat for psykisk vold!

Du har mistet tilliden til din egen dømmekraft, mistet glæden ved livet, du føler dig alene i hverdagen, selvom du er omgivet af mennesker. 

Du føler at ingen rigtig forstår hvad du går igennem, og du orker heller ikke at prøve at få dem til at forstå det. Før var du meget social og elskede at være sammen med andre mennesker. Nu isolerer du dig

 

Du føler livet og hverdagen handler om at overleve, istedet for at leve

Du har en følelse af at være kontrolleret i alt hvad du gør, uden selv at have kontrollen. Du mindes hvordan den indre styrke du altid har haft, er forsvundet og du ved ikke hvor du skal finde den.

 

Du føler dig drænet for energi. Den power du før havde, er væk. Du har helt sikkert forsøgt at komme væk fra den eller de personer som udsætter dig for psykisk vold, men det er som om et stort net har fanget dig og altid trækker dig ned igen. 

 

Nok er nok!

Dagen er kommet, du er klar. Klar til at se hvad du skal se, og klar til ALDRIG at gå tilbage til den vej du kom fra. Nu sætter du en grænse. En grænse du ikke før har turde sætte.

 

Din tid er kommet til at leve et vidunderligt liv i overskud, balance med livsglæde og frihed til at være den du er. Du er et empatisk og vidunderligt menneske, som fortjener at leve et vidunderligt liv, hvor de mennesker du vælger til i dit liv, behandler dig med respekt og kærlighed.  

Jeg tror på dig!

Både på det du har oplevet og på, du kan rejse dig (igen) og blive stående!

Her kan du se hvordan jeg hjælper dig 

Her kan du høre andres oplevelser

Her kan du stille spørgsmål om psykisk vold og læse spørgsmål og svar til andre i samme situation.

Anonyme indlæg er tilladt. 

bottom of page