top of page

Kom med til mine kurser og foredrag. Her lærer du at sige nej til psykisk vold, forebygge at du udsættes for vold og lærer teknikker til at takle psykisk vold. Vær med til at sige JA til et vidunderligt liv. 

ÅBNE KURSER & FOREDRAG

Kom med til mine kurser og foredrag. Her lærer du at sige nej til psykisk vold, forebygge at du udsættes for vold og lærer teknikker til at takle psykisk vold. Vær med til at sige JA til et vidunderligt liv. 

UNDERVISNING

Det er mere effektivt at forebygge, fremfor at helbrede. Derfor giver jeg gennem min undervisning, redskaber til unge kvinder, så de kan beskytte sig mod psykisk vold.

Det er mere effektivt at forebygge, fremfor at helbrede. Derfor giver jeg, gennem min undervisning, redskaber til unge kvinder, så de kan beskytte sig mod psykisk vold.

BOOK ET FOREDRAG

Lær hvordan du en gang for alle siger nej til psykisk vold og får vendt din smerte til en ubeskrivelig styrke! Ideelt til arbejdspladsen, i mødregruppen, din forening eller i lokalsamfundet.

Lær hvordan du en gang for alle siger nej til psykisk vold og får vendt din smerte til en ubeskrivelig styrke! Ideelt til arbejdspladsen, i mødregruppen, din forening eller i lokalsamfundet.

åbne kurser & foredrag

Jeg tilbyder kurser og foredrag i psykisk vold. Her kan du blive klogere på hvad psykisk vold er, og lære effektive metoder til at tackle psykisk vold i din hverdag. Ikke mindst fortæller jeg om, hvordan man bliver opmærksom på den psykiske vold, mens det stadig er i det små, og man kan forsvare sig effektivt overfor den. Samtidig bør du huske på, at det aldrig er for sent at bede om min hjælp

 

Her under kan du se en oversigt over de forskellige kurser og foredrag samt tid og sted. Jeg vælger typisk en central placering, så jeg kan nå ud til mange. Den nøjagtige location oplyses først, når du har købt din billet. Det er din garanti for at du trygt og sikkert kan deltage. Hvis de centrale steder alligevel ligger langt fra dig, er det også muligt at booke mig til foredrag eller tage et online kursus. Ønsker du mere personlige rammer, tilbyder jeg også coaching under 4 øjne

 

images (4)_edited.png
Åbne kurser og foredrag
Undervisning

Undervisning

44930611_1458979460871209_29710850347877

undervisningstilbud

Hvad er psykisk vold og hvordan undgår du at blive et offer? 

Et undervisningstilbud til unge kvinder i teeanageralderen til start 20´erne. 

Kontakt mig og hør mere om jeres muligheder for undervisningsforløb. Disse kan også skræddersyes til den enkelte gruppe, hvis I har særlige behov.

Undervisning kan både være en enkelt time, men også forløb over flere gange. 

 

Som sygeplejerske ved jeg det er bedre at forebygge fremfor at helbrede. Der er ingen grund til at kvinder går igennem det helvede psykisk vold kan udsætte dem for, hvis det kan undgåes.


Derfor underviser jeg unge kvinder i tegnene på psykisk vold og hvordan de beskytter sig selv gennem effektive redskaber og mental styrke, så de ikke kan væltes. 

 

Mit undervisningsforløb henvender sig til unge kvinder i teenagealderen samt start tyverne. Disse undervisningstilbud er designet til uddannelsesteder og lokale foreninger, men kan også bruges til for eksempel idræts- eller madlavningsklubben. Ved at tage et aktivt valg om at undervise unge kvinder i psykisk vold, forbereder I dem på livet der ligger foran dem, og er med til at sænke tallet af voldsramte på landsplan. 

 

Alene i 2018 blev over 70.000 kvinder udsat for psykisk vold af en partner (Danner), og det er desværre langt fra kun i parforhold at den psykiske vold foregår. Det forekommer også hyppigt på arbejdspladsen, i venners lag og blandt familierelationer. 

 

Psykisk vold mod kvinder bør forebygges, da konsekvenserne heraf kan give varige mentale mén og samtidig gøre ofrene fysisk syge. 

book et foredrag

Jeg holder jævnligt foredrag rundt omkring i landet, men det er ikke nogen hemmelighed, at det sjældent er de små lokalsamfund, jeg kommer ud omkring. Det er rigtig ærgerligt, for her vil jeg også rigtig gerne hjælpe!

 

Derfor tilbyder jeg at I kan booke mit foredrag, hvor jeres deltagere en gang for alle lærer at sige nej til psykisk vold og JA til selvsikkerhed og det liv I ønsker at leve.


Jeg lærer jer hvordan I får vendt smerte til styrke. 

 

Det er ideelt at booke mine foredrag til arbejdspladsen, i mødregruppen eller netop i lokalsamfundet, hvor jeg kan nå ud til alle jer, der ikke har mulighed for at komme ind til de større byer. Hjælp jeres omgivelser med at forebygge og afhjælpe psykisk vold, ved at gøre byens kvinder stærkere med effektive metoder, der giver dem selvsikkerhed og styrke. 

 

Ring til 51 28 35 61 og hør om jeres muligheder. Jeg har også et foredrag, der passer til ethvert budget og behov. 

PSK3004191473_edited.jpg
Book et foredrag
bottom of page