top of page

Billede af Kat J

Udsat for psykisk vold?

images (4)_edited.png

oplever du...?

 • Har du en følelse af alt hvad du gør og siger er forkert i en andens øjne? 

 • Bliver du kritiseret og oplever du kraftige verbale udbrud, uanset hvordan du formulerer dig? 

 • Er du begyndt at overveje hvert eneste ord i personens nærvær, og gør du samtidig alt hvad du kan, for at opfylde personens behov og gøre dem tilfredse?

 • Får du ofte at vide, at dine følelser eller tanker om en situation er forkerte?

 • Bliver dine behov ofte tilsidesat, enten af dig selv eller andre, og bliver dine følelser ikke lyttet til, når du udtrykker dem?

 • Oplever du en dominerende opførsel, hvor du skal fortælle alt hvad du laver på alle døgnets timer, hvem du er sammen med og hvad du bruger penge på? 

 • Har du oplevet manipulerende adfærd, hvor enhver situation ofte bliver vendt om til at det hele er din skyld?

 

 • Er du efterhånden begyndt at tro på, at det hele er din skyld

images (4)_edited.png

Jeg er her for dig!

images (4)_edited.png

Du er bestemt ikke alene! Du er udsat for uretfærdig opførsel og din stemme fortjener også at blive hørt!

 

Jeg tror på dig! Både hvad du er gået igennem og på at du kan rejse dig og blive stærk igen! 

Jeg kan hjælpe dig med at finde styrken. Den gemmer sig inde i dig, og venter på at springe ud og give dig power, selvsikkerhed og overskud!

 

Når vi først har fundet din styrke, og klædt dig på med de rette metoder, vil ingen nogensinde kunne ramme dig igen. 

 

Det er dit liv 

Når du modtager hjælp fra mig, sætter jeg mig virkelig ind i din situation, dine følelser og dine behov. Det kan være meget forskelligt hvilken hjælp der er behov for, alt efter hvilken situation du står i og hvordan du har det.

 

Samtidig kan der ligge mentale ar fra tidligere hændelser i dit liv, som også bør tages for øje. Jeg tager hånd om det hele og sammen finder vi den bedste løsning til dig, som du er tryg ved og som du føler, du kan overkomme. Langsomt bygger vi dit selvværd op igen og du vil lære metoder, til at beskytte dig selv mod dem, der tricker dig.

 

Samtidig vil du få værktøjer, til at undgå at du kommer i kløerne på den psykiske vold igen.

 

Det er dit liv, og det er dig der bestemmer, hvordan det skal være! Det er slut med blot at trække sig igennem hver dag for at overleve.

 

Dit nye liv med glæde og selvkærlighed begynder NU.

images (4)_edited.png
images (4)_edited.png

Vejen til lykke er ikke ens for alle

AAEAAQAAAAAAAAt3AAAAJDA0NWZiY2I2LTQ4YWMt

Tina Dyhr Dupont 

Marianne er en stærk personlighed som kan flytte mennesker i en særlig grad. Marianne er i stand til at spotte ting andre ikke ser og eksekvere på dem. 

18359b8_edited.jpg

Pia Kraglund Stés 

Marianne er fremragende til at finde dine skjulte og glemte færdigheder.

Marianne giver dig power til

at lykkes med dine

mål og drømme.

RKA4456bw_srcset-large_edited.jpg

Inge Temple

Marianne er en livsglad, energisk og positiv kvinde, som bl.a. ved at stille spørgsmålstegn

de helt rigtige steder,

vitterlig kan flytte de bjerge

du har overbevist dig

selv om,

du ikke kunne bestige.

Psykisk vold kan opleves på flere måder, og der kan være mange forskellige faser, du går igennem. Uanset hvor du står lige nu, står jeg klar til at gribe dig og hjælpe dig videre. Det er uanset om du er begyndt at se faresignaler på psykisk vold og gerne vil kunne væbne dig imod dem, eller om du allerede er ramt, og ikke ved hvordan du skal komme videre.

Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg ikke kun hjælper hvis du har haft eller har et forhold til en narcissist eller psykopat. Psykisk vold kan snildt opstå, uden at udøveren har en diagnose. Her fokuserer vi på hvad du er blevet udsat for, hvordan du tackler det, og hvordan du kommer
trygt og sikkert videre

images (4)_edited.png

 

Mit navn er

Marianne Walter Johnsen

om din coach

Jeg er rådgiver, sygeplejerske og foredragsholder med ekspertise i at hjælpe kvinder, der udsættes for psykisk vold, til at vende tilbage til det gode liv. Derudover har jeg selv været udsat for psykisk vold. Hertil har jeg specialiseret mig indenfor adfærdspsykologi, stalking, psykisk vold og manipulation. 

 

Min filosofi er, at alle kan og fortjener at leve et liv, som ikke handler om at overleve, men hvor du rent faktisk LEVER og selv har kontrol over dit liv. Jeg lærer dig en gang for alle, at sige nej til psykisk vold og JA til et sundt liv med glæde og overskud. Det liv du fortjener, hvor de skadelige elementer er fjernet fra din hverdag. 

 

Jeg er selv gået hele vejen. Fra at blive væltet omkuld, til at rejse mig og blive stående. I dag står jeg med den ubeskrivelige styrke man får, når du har vendt din smerte til power. Jeg ønsker nu at bruge mine erfaringer til noget positivt, og står nu et sted, hvor jeg er i stand til at hjælpe andre kvinder.  

 

 

images (4)_edited.png

Coaching 

Et coaching forløb foregår typisk over skype eller telefonen. Det er for at gøre det fleksibelt for dig, så du selv kan vælge, hvor du ønsker at gennemgå coaching sessioner. Her kan det tryggeste, efter omstændighederne, være at sidde i dit eget hjem og modtage coaching. Du skal igennem en personlig udvikling, og kun du ved, hvor du vil føle dig bedst tilpas, til at udvikle dig bedst muligt.
 

Foretrækker du at møde mig personligt til en coaching, kan det også foregå hos mig i Odense. To gange om måneden er det også muligt i Århus og København

images (4)_edited.png

praktisk info

Hvor og hvordan 

Samtalerne foregår over telefon, skype eller ved personligt fremmøde i Odense (to gange om måneden i Århus og København) 

Hvor mange samtaler har du brug for? 

Alting tager tid. Det gør det også at skabe det liv du fortjener og drømmer om. En enkelt samtale passer til dig der skal have konkret råd og hjælp, hvorimod et længere forløb passer bedst til dig som vil udvikle dig og skabe de største fremskridt. Til dig vil jeg anbefale et mellem forløb over 5 gange. (Se mere om forløbet herunder) 

Bookning 

Ring til mig på telefon 51 28 35 61. Her finder vi den dag , der passer bedst ind i din kalender. Din aftale er først endelig booket, når du har betalt.

 

Betaling

Din betaling er din bekræftelse på at du har din tid. Du modtager en bekræftende email på vores aftale samt bekræftelse på betaling. 

Betaling kan enten foregå via Mobilepay eller bankoverførsel. 

Tilskud og henvisning 

Jeg har desværre ikke overenskomst med sygesikringen, så jeg kan ikke tage i mod henvisning fra din læge. 

Ventetid 

Der kan være op til 1 måneds ventetid. 

Afbud

Det er vigtigt for mig at kunne hjælpe så mange kvinder som muligt. Skulle du være forhindret, sætter jeg derfor stor pris på, at du melder afbud senest 24 timer før aftalens begyndelse. 

Gebyr ved afbud 

 • Ved afbud mere end 24 timer før aftalt tid, er der ingen gebyrer. 

 • Ved afmelding mindre end 24 timer før aftalt tid, betales 50 % af timeprisen (425 kr.) 

 • Ved afmelding mindre end 2 timer før aftalt tid, betales fuld timepris (850 kr.) 

Priser

Enkelt samtale;

 

Rådgivnings/coachingsamtale á 60 minutter Kr. 850,-

Du kan også booke et forløb;

Mindre forløb indeholder 3 samtaler á 60 minutter Kr. 2295,- (eller betal i 2 rater á Kr. 1175,- ) 

Mellem forløb indeholder 5 samtaler á 60 minutter Kr. 3775,- (eller betal i 2 rater á Kr. 1900,- eller 3 rater á Kr. 1300,- ) 

Længere forløb indeholder 10 samtaler á 60 minutter Kr. 7295,- (eller betal i 2 rater á Kr. 3700,- eller 3 rater á Kr. 2450,- )

bottom of page